FOTO: Izgoreo deo džipa u Maksima Gorkog

Putnički džip goreo je sinoć u Ulici Maksima Gorkog 8c.
FOTO: Izgoreo deo džipa u Maksima Gorkog
Foto: 021.rs

Požar na prednjem delu džipa izbio je oko 2:30 časova, a po pozivu građana novosadski vatrogasci su brzom intervencijom sprečili da ceo automobil izgori. U blizini nije bilo drugih vozila, tako da se vatra nije širila.

Za sada nema informacija da li je požar podmetnut, odnosno kako je do njega došlo.

Od komšija se može čuti da je auto u vlasništvu B.R. (47), koji je nekada radio kao načelnik jedne od gradskih uprava, a danas je advokat.

Policija se nije oglašavala u vezi sa ovim slučajem. 

Podsetimo da kada su u pitanju požari na automobilima u Novom Sadu, a koji nisu izazvani kvarom na elektronici, u većini slučajeva se ispostavilo da su bili namerne paljevine, a počinioci uglavnom nikada ne budu identifikovani. Ono što je i bilo razjašnjeno su slučajevi piromana koji nasumično pale vozila po gradu i to u dužem periodu i u tim slučajevima se uglavnom ispostavilo da se radi o malolentim licima.

Kažimo i da je ovo drugi slučaj u poslednjih godinu i po dana da je u Novom Sadu nekom advokatu izgoreo automobil. Prethodni put se to dogodilo, 19. jula kada je u ulici Miroslava Antića izgoreo auto u vlasništvu porodice advokata Srđana Sikimića.

  • franka juraj

    13.12.2018 20:43
    brane
    strasno, predodobar advokat ..zastupao mene i moju firmu...sve pohvale
  • Dejan

    13.12.2018 12:58
    djip
    Dzip, sta je to ? Poviseno vozilo u srbskom pravnom smislu !!
  • Shimmy

    13.12.2018 12:53
    Samo nesto da pitam
    Mene samo zanima dal je automobil bio parkiran na parkingu? Ili onako na divljaka?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika