Novosadska policija uhapsila razbojnike koji su opljačkali banku u BiH

Novosadska policija je u odvojenim akcijama uhapsila J.B. (22) i K. B. (35), za kojima je bila raspisana međunarodna poternica zbog razbojništva, počinjenog prošle godine u Bosni i Hercegovini.
Novosadska policija uhapsila razbojnike koji su opljačkali banku u BiH
Foto: 021.rs
Oni se terete da su, naoružani automatskim puškama i pištoljem, iz banke u Drvaru odneli više od 300.000 KM, a prilikom bekstva teško ranili policajca.
 
Trećeg osumnjičenog za ovo krivično delo, N. G. (24), novosadska policija uhapsila je u avgustu prošle godine.
 
J. B. i K. B. određen je ekstradicioni pritvor i oni će biti procesuirani u predviđenom zakonskom postupku. 
  • @LimanacNS

    20.12.2018 16:57
    Cuo sam i ja
    Sve sam isto cuo kao i ti, pogotovo jer nazalost znam decka ( J.B.) nije mi jasno sto je pocinio ovo zlodelo, mislim da se bio uvukao u gadne kockarske dugove iskreno. Posle kada sam video da je na interpolovoj poternici samo sam cekao da vidim kad ce ga uhvatiti, jos cujem da seta lagano limanom pika fudbal sa ekipom nije mi bilo jasno kako.
  • LimanacNS

    20.12.2018 15:49
    Za ovog što me proziva
    Nisam pripadnik ministarstva unutarnjih dela, ne vršim čak ni građanska hapšenja. Samo promećujem koliko se ova država srozala. Pošto je dotični od ranije poznat policiji sa obe strane Drine.
  • @LimanacNS

    20.12.2018 15:08
    Pa sto ga niste navatali kad ste znali ko je? Bar da casti za useljenje i slobodnu setnju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika