Stefan Vilotijević će iz Beča biti prebačen u zatvor na Klisi

Stefana Vilotijevića (22), koji je ranjen u Beču kada je ubijen pripadnik kavačkog klana Vladimir Roganović, austrijske vlasti izručiće Srbiji jer nije odslužio kaznu na koju je osuđen zbog nelegalnog posedovanja oružja, piše "Blic".
Stefan Vilotijević će iz Beča biti prebačen u zatvor na Klisi
Foto: 021
Kako beogradski list nezvanično saznaje od izvora upoznatih sa presudom, Vilotijević će bolničku sobu u kojoj je posle ranjavanja smešten, zameniti ćelijom u Okružnom zatvoru na Klisi. 
 
Kada je ubijen Roganović, a Vilotijević ranjen u centru Beča, utvrđen je i pravi identitet Novosađanina, koji je pre nekoliko meseci pobegao iz Novog Sada i tako izbegao odlazak u zatvor. Upravo zbog izbegavanja odlaska na odsluženje kazne za njim je raspisana međunarodna crvena Interpolova poternica, pa su mu austrijske vlasti odmah odredile ekstradicioni pritvor i izručiće ga Srbiji, navodi "Blic".
 
Opširnije o pucnjavi u Beču i o tome ko je Stefan Vilotijević čitajte OVDE.
  • Kirbi

    11.01.2019 09:04
    .
    Ko i zasto stiti tu porodicu? Oduzeti im vilu i pretvoriti je u staracki dom ili vrtic. Mural u Brace Krkljus konacno prekreciti.
  • Novi sad

    31.12.2018 17:35
    ?
    Zašto ga ne vrate u Crnu Goru? Ako se tako izjašnjava ponaša živi još uvek plemenskom savezu lepo samo neka voz nestaje ovde nego jednu granicu dalje neka bora Cg ili Kosovo.
  • Putnik

    30.12.2018 18:46
    Kad će se pričati o uklanjanju parkinga iz centra grada i kažnjavanju vozača koji parkiraju u desnoj traci da samo tetki odnesu lek?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika