Krali tašne, novčanike i telefone na Novom groblju

Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv dvojice Novosađana uzrasta 19 i 15 godina zbog pet krađa.
Krali tašne, novčanike i telefone na Novom groblju
Foto: Pixabay
Sumnja se da su oni na Novom groblu krali građanima tašne, novčanike i mobilne telefone.
 
Nakon što jednoj ženi nisu uspeli da ukradu tašnu, gađali su je nekim predmetom, pa se terete i za lakšu telesnu povredu. Policija poziva građane koji su na pomenutoj lokaciji bili opljačkani, a da to nisu prijavili, to prijave telefonom na broj 512-226 ili dolaskom u ispostavu policije na Detelinari, Rumenačka 159.
  • Lola

    22.01.2019 09:27
    Horor
    U subotu,mama i ja nismo uspele da obiđemo tetkin grob,jer nam je jedan prišao,tražio novac,rekle da nemamo,....krenule napred,on nekako spram nas. Uplašile smo se,nismo znali šta je ispred,pa smo se vratile. Osećaj jeziv.
  • Perica

    19.01.2019 18:14
    .
    Stariji ljudi ili oni slabiji, bolesniji odavno ne smeju sami otići na groblje. Tamo ima baš mnogo Roma i to mladih od 15 g. koji haraju.
    Nikoga nije briga za to.
  • predatori

    19.01.2019 15:33
    kao u dzungli jači tlači
    meni su 2jica pokusala da ukradu tasnu ali nisu uspeli. Jedan me je zagovarao a drugi sakriven je otvorio vrata od auta ali je primecen i mislim da nije uspeo nista da mazne.
    Mislim da ih je 3 jica.
    Kruze oko zrtve kao hijene obilaze nekoliko puta iz raznih pravaca dok im se ne ukaze prilika. Sad ne znam da li su to ti bice da ih je vise.
    U svakom slucaju veome je neprijatno uznemiravanjuce a i opasno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika