Maloletnici uništavali mobilijar u Sremskim Karlovcima i ukrali opremu iz Sokolskog doma

Policija je rasvetlila šest slučajeva uništavanja i oštećenja tuđe imovine kao i jednu krađu, za koje sumnjiči osmoricu maloletnika.
Maloletnici uništavali mobilijar u Sremskim Karlovcima i ukrali opremu iz Sokolskog doma
Foto: 021.rs
Sumnja se da su njih osmorica, uzrasta od 13 do 15 godina, u novembru prošle godine, oštetili drveni mobilijar u centru Sremskih Karlovaca i bacili klupu u česmu "Četiri lava".
 
Takođe, sumnja se da su iz prostorija Sokolskog doma ukrali sportske rekvizite.
 
Protiv njih će biti podneta krivična prijava.
  • Paja

    22.01.2019 20:40
    Neki novi tinajdzeri
    I u moje doba su bila 3 lava, frajer je od odkinuo i odneo cetvrtog lava kuci, a to je bilo davne 1974.godine u Sr.Karlovcima. Zadnjih 20 godina zivim u Futogu i ovde mi nadrogirani tinajdzeri iz supe kraduckaju slanine,sunke i akata sta nadju, a leti nesmem otvoriti vrata u bastj iz kujne jer ulaze u kujnu i jedu sta stignu, od supe do pekmeza. Problem su danas nadrogirani klinci, izbezjmljeni,gladni ,a misle da su face.Faca se postaje kada si gospodin,a ne divljak,ali nema ko u Srbiji da im objasni razliku jer nigde nisu videli Gospodina facu.
  • Karlovcanin

    22.01.2019 16:30
    Cestitke policiji, a roditelji neka plate kompletnu stetu, a gospoda uništitelji neka ciste malo centar Karlovaca.
  • vyw

    22.01.2019 16:15
    To su "nasi mladi"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika