Devojčica povređena u udesu na Bulevaru cara Lazara

Petnaestogodišnja devojčica povređena je juče oko 18 časova u saobraćajnoj nezgodi na uglu Bulevara cara Lazara i Ulice Stevana Musića.
Devojčica povređena u udesu na Bulevaru cara Lazara
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže portparolka Hitne pomoći Ivana Ramović, devojčicu je oborio automobil i zadobila je kontuziju lumbalnog dela kičme. 
 
Ekipa Hitne pomoći zbrinula je devojčicu na licu mesta, nakon čega je prevezena na hirurgiju Dečije bolnice.
  • SM

    21.02.2019 09:12
    pesaci gledajte
    Svaki dan prolazim ovde, dv aputa dnevno u dva spica. Ujutru u 7'30-8h i u popodne oko 16h.
    Slazem se da ima ne savesnih vozaca i da ne zele da stanu...iz nekog razloga...
    Ovaj trend stati i propustiti pesaka je moderan od pre par godina, kada smo i poceli da budemo kulturniji u saobracaju jer smo dobili po dzepu, inace se ne bi nikada kultivisali, ALI ta kul;tura jos uvek nije presla na pesake, ne kazem, treba stati, propustiti pesaka ali i pesak mora da ucestvuje u saobracaju, da gleda, komunicira ocima sa vozacem, ne moze samo kao konj sa oglavkom u punoj brzini ide i da gleda samo pravo, da i ne pogleda da li ide auto uopste...
    Jos kao male su nas roditelji ucili, "Decooo kada prelazite put stanite, pa pogledajte prvo levo, pa desno, pa ako nema nikoga predjite put" nisu nas ucili VI IMATE PREDNOST SAMO PRELAZITE VOZAC MORA DA VAM STANE! Pa ne mora, nekada su okolnosti na putu drugacije pa iz nekog razloga ne moze da se ukopa u mestu sve i da ide 50km/h.
    Sve ovo nema sad veze sa ovim tekstom, jer je ovaj bio pijan, bez dozvole...osvetljenost te raskrsnice je ocajna...i ne opravdava ni vozaca ni situaciju...
  • Nemanja

    20.02.2019 09:45
    @w

    Zašto bi interval čekanja pešaka bio oko 2 minuta? U kojem univerzumu ti misliš da biste tu dobili zeleno za vozače duže od 60 sekundi?
  • bora

    19.02.2019 23:26
    aero casper
    Ne znam sta si ti video ali stanam pogledam levo i desno i cekam 20 min.Radi se o opterecenoj raskrsnici na kojoj vozaci retko staju zbog pesaka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika