Maloletnik oboren s bicikla na Detelinari, motociklista povređen u centru Novog Sada

Petoro građana, među kojima je i jedan 15-ogodišnjak, povređeno je u udesima proteklog dana.
Maloletnik oboren s bicikla na Detelinari, motociklista povređen u centru Novog Sada
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, dve žene povređene su u sudaru dva automobila oko 7:30 časova, na uglu Rumenačkog puta i Avijatičarske ulice. Kontuzionu povredu kičme zadobila je 65-ogodišnja putnica, a druga, 54-ogodišnja putnica, zadobila je kontuzionu povredu leđa. Obe žene su zbrinute na licu mesta.
 
Oko 14 časova, došlo je do sudara automobila i motocikla na uglu Valentina Vodnika i Slovačke ulice. Tom prilikom povređen je motociklista, koji je zbrinut i s kontuzionim povredama kolena prevezen u Urgentni centar, dodaje dr Ramović.
 
Nešto kasnije, oko 17:45 časova, 15-ogodišnji dečak na biciklu oboren je na uglu Rumenačke i Kornelija Stankovića. On je zbrinut na licu mesta i s povredom stopala prevezen u Dečiju bolnicu.
 
Pešak (33) povređen je oko 20:50 časova u centru Sremske Kamenice, ispred Katoličke crkve. Zadobio je povredu stomaka i levog rebarnog luka, a lekarska ekipa zbrinula ga je i prevezla na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika