Devojku tukao, sekao i pržio peglom u stanu u centru Novog Sada

Novosadska policija uhapsila je Đ.L. (24) zbog sumnje da je pretukao svoju devojku I.F. (22) u stanu u širem centru Novog Sada, saznaje 021.rs.
Devojku tukao, sekao i pržio peglom u stanu u centru Novog Sada
Foto: Pixabay

Devojka je zadobila teške povrede. Osumnjičeni joj je rukama, nogama i drvenom motkom polomio rebra, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke.

Ona je prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirurgije. Kako je potvrđeno za 021, u ovoj zdravstvenoj ustanovi je konstatovano da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama.

Kako su za 021.rs naveli u Institutu, devojka se i pored višestrukih teških povreda oporavlja i nalazi u stabilnom zdrastvenom stanju.

On je priveden i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici biće sproveden na saslušanje u tužilaštvu. 

U policiji su za 021.rs potvrdili da je osumnjičenom istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živeli.

  • Ljiljana

    16.03.2019 22:02
    Vređanje ,pretnja.omaložavanje
    Zbog reklamiranja neispravne robe,gazdarica radnje me je vređala,pretila sačekace me kad se ne nadam prebiti,polomiti,pokušavala da otme i moj fiskalni račun,video nadzor postoji.Plašeci se za svoju sigurnost otišla sam u policiju prijavila i sačinjen je zapisnik.od 2 11 .2018 .još uvek nemam odgovor a ja nesmem da idem blizu te radnje gde se to desilo.Smatram da je to vrsta korupcije.Jer dok mi je pretila rekla je"znaš li ti ko sam ja"
  • Gaga

    16.03.2019 15:14
    Ko baci kamen
    Mnogi ovde presuđuju devojci, njenom izboru i tome kako ju je vaspitala porodica.

    Niti su svi isti, niti svi padaju na mišiće i avione, niti je u redu kriviti žrtvu, a ne nasilnika koji bi to uradio bilo kojoj devojci da ju je sreo, jer su sklonost nasilju i patološka ljubomora karaketerne crte, koje se ne menjaju. Naše društvo daje devojkama od 22. godine "velike mogućnosti" da budu samostalne na kraju krajeva. U tim godinama ili rade nisko plaćen posao ili zavise od roditelja, ili su oba u pitanju. Samim tim su i lakše žrtve nasilja, porodičnog ili puta koji biraju ili onoga koga na tom putu sretnu.

    Sa normalnom osobom se možeš razići ili razvesti, bolesnika se ne možeš rešiti.
  • Posmatrač

    15.03.2019 16:29
    Ovaj i slični slučajevi nameću temu "nesposobnost i korumpiranost srpskog pravosuđa".
    Naime, ova baraba je svesno ili podsvesno znala da ga ne čeka naročita sankcija, jer će uz pomoć advokata i na osnovu "saradnje" advokata i sudije da prođe sa neprimereno blagom kaznom.

    Poenta: postali smo bolesno društvo nasilja jer naše pravosuđe neće ili ne sme da se obračuna sa ovakvima, već samo sa nekakvim sitnim prekršiocima od kojih ne preti naročita opasnost. Znači, mož' zakon da bude drakonski, ako ga sudija maltene oslobodi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika