Troje povređenih u tri udesa u Novom Sadu

Tokom jučerašnjeg dana desile su se tri saobraćajne nezgode u Novom Sadu i okolini, u kojima su povređene tri osobe.
Troje povređenih u tri udesa u Novom Sadu
Foto: 021.rs
U sudaru autobusa i automobila, juče oko osam sati pre podne, na Sentandrejskom putu, kod firme "Iveko", povređen je četrdesetdevetogodišnji muškarac. Kako za 021 kaže portparolka Hitne pomoći Ivana Ramović, on je zadobio kontuzione povrede grudnog koša i obe natkolenice. Zbrinut je na licu mesta i prevezen u Urgentni centar na dalje lečenje.
 
Šezdesetsedmogodišnji muškarac povređen je sinoć oko 22 časa u sudaru dva automobila na Zrenjaninskom putu, kod plantaže jabuka iz pravca Novog Sada. On je zadobio kontuzione povrede grudnog koša i istegnuće vrata. Ekipa Hitne pomoći zbrinula je povređenog, nakon čega je prevezen u Urgentni centar.
 
Podsetimo, juče je na trotoaru u Dunavskoj ulici, između dve zgrade Muzeja Vojvodine, oboren pešak.
  • sramota za Justiciju

    15.03.2019 14:48
    Sudovi su neopravdano spori. Kako pravdu da dočeka neko ko je pre 10 godina od lopova investitora kupio nekretninu , uložio svu ušteđevinu, digao kredit i ostao podstanar.
    Može to mnogo brže i bolje, ovako građani gube veru u nezavisno sudstvo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika