Uhapšen zbog prodaje heroina

Novosadska policija uhapsila je V. M. (43), zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet opojnu drogu.
Uhapšen zbog prodaje heroina
Foto: Pixabay
Pretresom automobila koji je koristio osumnjičeni, policija je pronašla 100 grama heroina, a kod njega je nađen novac, za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.
 
Sumnja se da je, prethodno, V. M. prodao pet paketića heroina dvadesetosmogodišnjem Novosađaninu. Policija je pronašla kod njega tu drogu, a još jedan paketić heroina nađen je pretresom njegovog stana. V. M. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.
 
Protiv dvadesetosmogodišnjaka biće podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
  • Milan

    29.03.2019 18:07
    Znaci akko posedujes drogu dobijas prijavu za proizvodnju iste iako se zna da si je kupio kod V M, kakav nonsens

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika