FOTO: Teži udes u Kisačkoj, autobus pregazio biciklistu

Saobraćaj u Kisačkoj ulici zaustavljen je nakon što je autobus na liniji 22 pregazio biciklistu i naneo mu teže povrede.
FOTO: Teži udes u Kisačkoj, autobus pregazio biciklistu
Foto: 021.rs
Hitna pomoć je povređenog čoveka prevezla u Urgentni centar na odeljenje reanimacije.
 
Intervenisali su i vatrogasci jer se vozilo zaglavilo pod točkom autobusa, javlja reporter 021 sa lica mesta.
 
Trenutno se saobraća Temerinskom ulicom do normalizacije saobraćaja. 
 
Više informacija o povredama bicikliste uskoro.
 
  • Detelinarac

    02.04.2019 05:15
    Postoje kamere
    Ja vozim pijan bicikli i uvek sam kriv. Brz oporavak biciklisti i vozaču Gsp_a. Nema nepogrešivog učesnika u saobraćaju. Postoje razne grupe vozača, svako zna kojoj grupi pripada. Treba da radi i da prepoznaje greške koje pravi pa i Ja. Reagovanje u nadolazecim situacijama je kod svakog drugačija. Predviđanje i iskustvo saobraćajne kulture jedno od učesnika može da spreči ovakav ishod. Naravno da nemoze uvek da se izbegne nemili događaj jer se i meni događaja da odlutam, zacinjavam kobasice, prelazim sa biciklom na crveno i izbegnut je nemili događaj zbog svesnog vozača. Ili umor kod učesnika u saobraćaju isto bitan faktor svima se dešava da su tempirane bombe na putevima. Dva od mnogobrojnih slučajeva. Nikog od oboje netreba osuđivati. U kišackoj postoji sve crno na belo,bitno je da se oboje oporave o ovakvih po meni stresnih situacija.
  • Vlada

    31.03.2019 11:28
    @Лиман држава

    Mogao bi treći ćirilični nik da smisliš, sad je već patetično.
  • Лиман држава

    30.03.2019 23:44
    @ Vlada
    цццц

    Get a life!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika