Rotvajler izujedao dvoje dece u Sremskim Karlovcima

Dvoje dece povređeno je u Sremskim Karlovcima kada ih je napao rotvajler iz jednog dvorišta.
Incident se dogodio u Balkanskoj ulici. 
 
U novosadskoj Hitnoj pomoći su za 021.rs naveli da su intervenisali kako bi pomogli dvojici dečaka starih 17 i 13 godina. Portparol Hitne Ivana Ramović kaže da su deca zadobila lakše povrede. 
 
"Dečak rođen 2002. godine zadobio je povrede u vidu ujeda na desnoj nozi i povredu stomaka, a dečak rođen 2006. godine je zadobio ogrebotine. Obojica su prebačeni na Odeljenje hirurgije Dečije bolnice", kaže Ivana Ramović. 
 
Decu je pas napao dok su se igrala na ulici i nakon nasrtaja su pobegla u kuću. Po dolasku patrole policije, jedna policajka je ušla u kuću kroz prozor i pomogla deci, a tek kasnije i Hitna pomoć, preneo je Tanjug.
 
Policija će protiv vlasnika psa podneti krivičnu prijavu za izazivanje opšte opasnosti po bezbednost.
  • Komsija

    23.04.2019 09:31
    Opet ja
    Lupaj minuse koliko ti volja ali cinjenice su cinjenice... https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Hronika/196686/Ubistvo-kod-Sremskih-Karlovaca-Maloletnik-starijeg-coveka-vezao-i-ostavio-u-sumi.html
  • Komšija

    22.04.2019 18:00
    Nije nego
    Budite svesni da su ista ova deca iz igre zavezala nemoćnog čoveka za drvo, pre samo par meseci, i ostavili ga da umre.. Prepostavimo sta su radili ovom psu..
  • Nemanja

    21.04.2019 11:14
    Druga strana
    Ova priča ima i drugu stranu, kao i onaj Staford iz Pančeva. Ili je pas do ludačke mere zlostavljan i zapušten- nigde se ne vidi šta je sa vlasnikom, po onome što se da pročitati, pas je bio sam u dvorištu- ili su ga junoše provocirale na neki način, ili je kombinacija obe stvari. Male su šanse da bi izrazito teritorijalan pas čuvar kao što je Rot tek tako napustio svoje dvorište.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika