Uhapšen mladić koji je iz vazdušne puške pucao po prolaznicima na Bulevaru Jaše Tomića

Novosadska policija uhapsila je M. J. (19) zbog sumnje da je u periodu od 3. do 5. maja u više navrata pucao na građane iz vazdušne puške.
Uhapšen mladić koji je iz vazdušne puške pucao po prolaznicima na Bulevaru Jaše Tomića
Foto: 021.rs
On je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti kada je, u nekoliko navrata, iz svog stana pucao iz vazdušne puške i lakše povredio četvoro građana.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.
 
Policijska uprava u Novom Sadu poziva građane koji su, eventualno, oštećeni ovim krivičnim delom, a nisu to prijavili policiji, da se jave na broj telefona: 451-125.
 
Podsetimo, novosadska policija od 3. maja pokušavala je da identifikuje osobu koja je iz vazdušne puške pucala na prolaznike na Bulevaru Jaše Tomića, blizu ugla sa ulicama Kraljevića Marka i ulice Save Ljubojeva. Zbog zadobijenih povreda nekoliko osoba moralo je da se javi u Urgentni centar. 
 
Takođe, prethodna dva dana u Beogradu se dešava slična situacija. Policija traga za osobom koja u Sarajevskoj ulici u centru grada iz vazdušne puške puca na prolaznike.
  • ka

    11.10.2021 12:50
    Ka
    Da nije on kao dete upucao,znači u momentu je mogao imati 10-11 godina, slučajnog prolaznika u Jaše Tomića? Taj prolaznik nije gumenim već pravim metkom pogođen. Čisto ga treba ispitati i za taj slučaj koji je nerešen.
  • Dje ge vara

    21.05.2019 10:37
    Koristan rad
    Čista prevara vlasti. Društveno koristan rad je manipulacija. Poslaće ga u neko od Javnih preduzeća gde će za kompjuterom igrati igrice i dolaziti i odlaziti kad njemu odgovara. Nisam ovo bez veze napisao.
  • Prolaznik

    19.05.2019 10:30
    Upucan
    Mene je ovaj lik pogodio vazdušarom u nogu, svima koji se podsmevaju ovoj vesti želim da im se desi isto, stim da metak ode na neko bolnije mesto sa većim posledicama.
    Sledi privatna tužba, a posle videćemo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika