Preminuo jedan od četvorice mladića juče pronađenih u cisterni u Futogu

Jedan od četvorice migranata koji su juče pronađeni u besvesnom stanju u cisterni u Futogu preminuo je danas u ranim jutarnjim časovima, u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine, saznaje 021.
Preminuo jedan od četvorice mladića juče pronađenih u cisterni u Futogu
Foto: 021.rs
Kako za 021 potvrđuju u KCV-u, i pored sprovedenih intenzivnih mera reanimacije i lečenja, jedan mladić je preminuo.
 
Trojica mladića, koji su i dalje u teškom stanju, nalaze se na Odeljenju intenzivne terapije. 
 
Sva četvorica juče su primljena sa znakovima toplotnog udara i nedostatka kiseonika. Podsetimo, njih je juče oko podneva pronašao vozač kamiona kada je došao da opere cisternu. 
 
U policiji za 021 kažu da je utvrđeno da su dvojica iz Avganistana, dok se za dvojicu još ne zna odakle su. I dalje se radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima su dospeli u cisternu, a tužilac je naveo da za sada nema elemenata krivičnog dela.
  • Ns 49

    22.05.2019 18:49
    Zdravstvo nam je u srednje žalosnom stanju pa sad moramo da trošimo novac i za emigrante za koje ne znamo ni odakle su. A čude me EU zemlje koje ih na kraju i prime pa zašto im onda lepo ne dozvola da dođu a ne da se muče i sebe a i nas.
  • JustinaNS

    22.05.2019 14:30
    Tužno
    Platio da bi svoj jadan život okončao u smrdljivoj cisterni, na levom putu iza Božjih leđa. Snovi su ostali daleko. Ostaloj trojici želim da zamahnu ka zvezdama i pobede u odsudnoj borbi.
  • EU

    22.05.2019 12:57
    mogli su naci neki drugi nacin a ne u cisternu . Saucesce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika