Uhapšen zbog prodaje droge, pronađena oprema za uzgoj marihuane

Policija je u Novom Sadu uhapsila S.B. (27), iz Sremske Mitrovice, osumnjičenog za prodaju droge.
Uhapšen zbog prodaje droge, pronađena oprema za uzgoj marihuane
Foto: Pixabay
Pretresom stana, u kome neprijavljeno boravi, policija je pronašla kompletnu opremu za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, sveže i suve biljke, kao i domaći i strani novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.
 
S.B. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.
  • E moji

    28.05.2019 13:28
    Panduri
    Ajmo sad opet kosovo i ostale price za malu decu dok se ovi izivljavaju nad sopstvenim narodom. Legalizujte to i pustite narod da zivi kako hoce, dosta tiranije.
  • Jel ste bre

    28.05.2019 12:50
    Normalni
    Ceo svet ovo legalizuje dok mi ratujemo sa svim drzavama okolo, umesto da hapsite one sto unistavaju ovde svima zivot vi ste nasli da maltretirate narod oko jedine stvari koja ih uole posle svih ovde sranja na kraju dana malo opusti kao u sada vec celom svetu i skrene im misli od vasih ratova i mafijanja, jebes ovu drzavu ovde ce biti govnjivo dokle god moze i koliko god moze. Kakva bre droga? Alkohol? Masna hrana? Za ljude je sve droga sem da nekom uniste zivot za gluposti. Niko te nece vise sjebati kao sam covek sto ce te sjebati.
  • Mastodont

    24.05.2019 15:54
    Maltretiranje normalnog sveta i ništa drugo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika