Osumnjičenom za trostruko ubistvo na Telepu mesec dana pritvora

Goran Janković (37), osumnjičen za ubistvo supruge, tašte i tasta na Telepu, danas je saslušan u novosadskom tužilaštvu i određeno mu je do 30 dana pritvora.
Osumnjičenom za trostruko ubistvo na Telepu mesec dana pritvora
Foto: 021.rs
Janković se tereti za krivično delo teško ubistvo i preti mu do 40 godina robije. 
 
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo je da je pokrenulo istragu protiv osumnjičenog Janković Gorana iz Novog Sada.
 
"Osumnjičeni, kome je određeno zadržavanje do 48 sati od strane policije, u zakonskom roku doveden u prostorije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, gde ga je javni tužilac saslušao u prisustvu branioca koji mu je postavljen po službenoj dužnosti. Nakon saslušanja, javni tužilac je podneo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu predlog za određivanje pritvora do 30 dana, odnosno zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke, ponavljanja dela i uznemirenja javnosti, koji je osumnjičenom i određen", navelo je Više javno tužilaštvo.
 
Goran Janković je osumnjičen da je prošlog petka ujutro ubio suprugu Mirjanu, taštu Nadu i tasta Branislava Pajića udarajući ih macolom u njihovoj porodičnoj kući na Telepu.
 
Nakon trodnevne policijske potrage, uhapšen je u ponedeljak na Ribarcu, gde se sve vreme krio. Uhapšen na jednom brodu na Dunavu, a kod njega je navodno pronađen i nož. Prilikom hapšenja nije pružao otpor.
 
Janković je novosadskoj policiji nakon hapšenja priznao zločin, navodeći da je bio iznerviran što ga je žena 11. maja prijavila za nasilje u porodici. 
  • ex chapman

    30.05.2019 14:52
    @svi
    Cim se raspravljate samnom znaci da radim dobar posao. Gadjam u centar. Sa bolesnikom se niko ne bi raspravljao. Jer dokle god ima ko da sparinguje samnom ja cu da udaram.
  • @Dusan

    30.05.2019 08:47
    Misliš na ono vreme dok su žene bile u vlasništvu muškarca i nisu se pitale za mišljenje? Sa ženske strane, veruj da inije bilo nešto, zato smo se i borile. I borimo se i dalje, a u kakve ste vi muškarčine izrasli, vidi se u novinskim člancima. Kako ne bi nekad na ravnog sebi udario...
  • Privatni autor

    29.05.2019 19:21
    Samo show se prodaje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika