Hitna pomoć intervenisala zbog pada sa motora na Tatarskom brdu, požara u Futogu, sudara biciklistkinja i obaranja dečaka

Tri osobe povređene su u saobraćajnim nezgodama, a dve u požaru u poslednja 24 sata u Novom Sadu.
Hitna pomoć intervenisala zbog pada sa motora na Tatarskom brdu, požara u Futogu, sudara biciklistkinja i obaranja dečaka
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović kaže za 021.rs da su kod svih zbrinutih građana u pitanju lakše povrede.

Na Tatarskom brdu u Sremskoj Kamenici u 8:36 časova prilikom pada sa motora ženska osoba stara 52 godine zadobila je kontuzione povrede desne nadlaktice i ramena. Ona je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Hitna pomoć intervenisala je u 9:05 časova u restoranu Kuhinjica u Carice Milice 4 u Futogu, gde je izbio požar. Lekari ove službe pregledali su pet osoba, a u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici zbog udisanja dima prevezli 23-ogodišnjeg mladića i muškarca starog 32 godine.

Dve biciklistkinje sudarile su se u 11:50 časova na kružnom toku na Bulevaru Evrope. Jedna od njih stara 53 godine zadobila je prelom skočnog zgloba i Hitna pomoć ju je prevezla u Urgentni centar.

Na taksi stajalištu kod Riblje pijace u 14:15 časova automobil je oborio dečaka starog četiri godine. Mališan je zadobio kontuziju leve potkolenice i prevezen je u Dečiju bolnicu.

  • Trt

    20.06.2019 14:06
    @aero casper

    Sad i sebe smatraš 'ljudima'?
  • K

    20.06.2019 10:52
    Kružni rok
    Nije u kružnom toku, nego kod suženja kod Manuela. Ne postoji ni adekvatan trotoar, a kamoli biciklistička staza. Kada se i dva pešaka mimoilaze jedan mora da sidje na put. Inače pre tog kružnog toka mogli bi postaviti ležeće policajce, bar pola metra visoke da se neki umišljeni vozači ne zaleću u pešake.
  • aero casper

    20.06.2019 09:19
    Saobraćajna kultura?
    Eto ovi biciklisti, čim je otopli krenu da divljau po ulicama, čak i u kružnom toku teraju preko ljudi... Bahato do kraja...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika