Student iz Loznice nestao u Dunavu u Novom Sadu

Dvadesetogodišnji student iz sela kraj Loznice, Pavle Grujić, nestao je u Dunavu na Keju žrtava racije juče oko 5:30 časova, saznaje 021.rs.
Student iz Loznice nestao u Dunavu u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Za nestalim mladićem u proteklih više od 24 sata tragali su ronioci Žandarmerije i policija u čamcima na Dunavu, kao i njegovi prijatelji i poznanici, ali za sada nije pronađen. 
 
Kako je za 021.rs potvrđeno, mladić je u sredu ujutro sa grupom prijatelja došao do obale Dunava i ušao reku da se okupa otprilike negde kod spomen-kompleksa žrtvama racije.
 
U vodi je bio kratko, ali su ga prijatelji izgubili iz vida i nisu videli da je isplivao.
 
U toku je potraga.
  • Zagađeni smrtonosni

    24.06.2019 14:53
    Neupućeni narod
    S obzirom da su prethodno i spasioci na Štrandu zabranjivalu plivanje po danu i da je Dunav opasan i zagađen, zar ne bi trebali svuda da stoje velike table zabrane ulaska u vodu? Ili barem za noćno kupanje. Neko ko nije iz NS nije mogao znati da je opasno da on ili neko od njegovih prijatelja uđe u vodu.
  • Realista

    22.06.2019 23:52
    @Vagabundo
    Kakav si ti Ricinus...
  • Era

    22.06.2019 22:00
    student 71-77 u NSy
    Tu gde Dunavo udara u Varadin i skreće u levo je najuži i najbrži ; pun kovitlaca što mi odrasli na malim rekama ni ne znamo! Zamalo se ne udavih na Bećarću kao brka (ko to tamo...)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika