Dvogodišnje dete povređeno u saobraćajnoj nezgodi na Rotkvariji

Četiri osobe, među kojima je i dvogodišnje dete, povređene su u udesima proteklog dana na ulicama grada i prigradskih naselja.
Dvogodišnje dete povređeno u saobraćajnoj nezgodi na Rotkvariji
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže portparolka novosadske Hitne pomoći dr Ivana Ramović, u udesu kod NIS-ove pumpe u Sremskoj Kamenici, nešto pre 18 časova, nije bilo povređenih, ali je dvoje pešaka povređeno pola sata kasnije, na uglu Bulevara kralja Petra i Ulice Kraljevića Marka u Novom Sadu.
 
Oborena je žena (34) koja je zadobila povredu potkolenice, a dvogodišnje dete je zadobilo kontuzionu povredu glave. Žena je prevezena u Urgentni centar, a dete u Dečiju bolnicu.
 
Nešto posle 19 časova dogodio se sudar dva vozila u Ulici Svetozara Markovića 18, u Sremskoj Kamenici. Povređena je putnica (32) koja je zbrinuta zbog povrede ramena, bez dalje potrebe da ide u Urgentni centar, kaže dr Ramović.
 
Biciklista (25) povređen je u udesu koji se oko 20:40h dogodio kod kružnog toka na uglu Bulevara patrijarha Pavla i Bulevara Evrope. Muškarac je zadobio povredu glave, pregledan je i prevezen u Urgentni centar.
  • AnyIt

    01.07.2019 18:34
    Samoubice
    A brzina kojom bciklisti prelecu na kruznom toku je fascinantna.. svedocila sam.. stajao autobus kod pesackog cekajuci red da se ukljuci a biciklista fiiiijuuuu i covek pored busa kad je lrenuo umalo da ga srusi.. ne bi mu verovatno nista bilo posto je auto tek krenuo ali druze ni da pogledas nego ko muva bez glave
  • Števko

    27.06.2019 20:02
    Fale neke informacije
    Po čaršiji se priča da je nastradao motociklista iz Rumenke. Da li se to ne spominje pošto je u saobraćajnoj nesreći navodno učestvovao poslanik u pokrajinskoj skupštini?
  • Zoki021

    27.06.2019 11:26
    smart plan
    zato ćemo dobiti smart plan od nazadne vlasti!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika