Mladić teško povređen u udesu na Grbavici

Dvadesetdvogodišnjak teško je povređen u udesu koji se u nedelju dogodio u Braće Ribnikar 25.
Mladić teško povređen u udesu na Grbavici
Foto: 021.rs
Kako za 021 navodi portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, pešak je oboren nešto pre 13 časova, a zadobio je otvoreni prelom leve potkolenice i povredu glave, sa sumnjom na potres mozga.
 
Lekarska ekipa ga je zbrinula i prevezla u Urgentni centar.
  • @ GOLE

    03.07.2019 22:41
    Ja sam visok 201cm, nešto tek preko dva metra. Po logici stvari ja bih sa te visine trebalo da vidim preko živice između saobraćajnih traka. Po logici stvari, mene od dva metra visine i 110 kg težine bi trebalo da uoči svaki vozač. Ali nije tako. Ja da bih video vozilo moram barem dva koraka da izađem na kolovoz. Ako do sada niste primetili, Braće Ribnikara je lučna ulica, pravi veliki luk što pešaku kada je živica visoka pravi smetnju, zaklanja mu pogled. Ne možeš samo da izbaciš glavu i da pogledaš. Vidiš samo krivinu, ne vidiš šta je iza nje. Moraš da zakoračiš na kolovoz da bi video pravac, pravu liniju. Ovde čak ne moraju ni da jure kolima. Dovoljno je da voze i ispod ograničenja. Opet će neko nekog pokupiti.
  • bananarama

    03.07.2019 22:30
    Meni uopšte nije jasno koji je to mozak uopšte došao na ideju da tik uz pešački prelaz posadi živu ogradu. Ako tada o tome nije razmišljao pa je doneo pogrešnu odluku, treba barem sada da bude pametan pa da radnicima ispiše radni nalog da pod hitno na toliko i toliko metara od pešačkog prelaza povade sve rastinje zajedno sa korenjem. Isti slučaj sa tim rastinjem je i u Partizanskoj ulici. Vozim kola a sa moje leve strane neko kao da je sazidao zid od cigala.
  • GOLE

    03.07.2019 21:52
    A i pesaci bi mogli biti pazljiviji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika