Pet udesa u Novom Sadu, među povređenima i trogodišnje dete

Sedam osoba, među kojima je i trogodišnje dete, povređeno je u ukupno pet udesa proteklog dana na ulicama Novog Sada.
Pet udesa u Novom Sadu, među povređenima i trogodišnje dete
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže portparolka novosadske Hitne pomoći dr Ivana Ramović, 66-ogodišnji motociklista pao je s motora oko 10 časova na uglu Miše Dimitrijevića i Cara Dušana. Zadobio je teške telesne povrede i to prelom desne potkolenice, a nakon zbrinjavanja je prevezen u Urgentni centar.
 
Pola sata kasnije na Temerinskom putu, kod Matijevića, automobil je udario pešaka. U ovom udesu naizgled lakše povrede zadobile su 68-ogodišnja i 40-ogodišnja žena, kao i trogodišnje dete. Dete je prevezeno u Dečiju bolnicu, a obe povređene u Urgentni centar.
 
Nešto nakon 14 časova biciklista je pao s dvotočkaša u Ulici Danila Kiša, a pritom je zadobio teške telesne povrede. Kako dodaje dr Ramović, 26-ogodišnji mladić zadobio je prelom jagodične kosti, povredu oka, usne i potres mozga, a prevezen je u Urgentni centar nakon zbrinjavanja.
 
Dva sata kasnije biciklista je naleteo na pešaka na Pozorišnom trgu. Povređena je 70-ogodišnja žena, koja je s posekotinom noge prevezena u Urgentni centar.
 
Poslednja intervencija novosadskih ekipa Hitne pomoći bila je oko 18:40 časova na pešačkom prelazu kod Lidla. Oboren je 66-ogodišnji biciklista, koji je s povredom glave i potresom mozga prevezen na dalje zbrinjavanje u Urgentni centar.
  • Nemanja

    10.07.2019 09:14
    @Mare @sekta

    Dokle god nema biciklističkih staza jer je grad alav na bašte, vozićemo svaki dan kroz pešačku zonu, a vi možete samo da drečite po komentarima.
  • Mare

    09.07.2019 13:51
    Proterati
    Bicikliste treba proterati
  • Pzs

    09.07.2019 13:34
    Bike
    Biciklisti u NS su totalni idioti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika