U udesu kod Kaća poginule dve sestre i starija žena, mladić teško povređen

Tri žene su poginule, a jedan mladić je teško povređen, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 12:30 časova, na Zrenjaninskom putu, između Kaća i Žablja.
U udesu kod Kaća poginule dve sestre i starija žena, mladić teško povređen
Foto: 021.rs
Kako se saznaje, poginule su sestre Dobrila (27) i Vida Milić (21) iz Đurđeva, kao i Ljiljana Matić (62).
 
Nebojša Aleksić (27) zadobio je teške povrede.
 
 
U Kliničkom centru Vojvodine kažu da je mladić primljen sa teškim politraumatskim povredama, a trenutno je u stabilnom stanju. Nalazi se na Odeljenju intenzivne terapije, pod stalnim nadzorom lekara.
 
Sestre Milić su se, po nezvaničnim saznanjima, vratile sa mora i po njih je u Novi Sad, da ih preveze do Đurđeva, otišao verenik starije setre Dobrile.
 
 
Prema nezvaničnim saznanjima 021.rs, do nesreće je došlo kada je žena koja je vozila "opel" novosadskih tablica, krenula da pretiče vozilo ispred sebe, direktno se sudarivši sa automobilom marke "alfa romeo", takođe novosadskih tablica.
 
Nastradala žena je vozila "opel", dok su poginule devojke bile putnice u "alfa romeu", koji je vozio povređeni mladić.
 
 
Intervenisale su tri ekipe Hitne pomoći, a na terenu su bili i vatrogasci.
 
Policija je u pratnji tužioca obavila uviđaj, a saobraćaj je bio obustavljen do 15 časova.
  • Vlada

    25.07.2019 15:50
    @@

    Pa realno je da vi 'ludi vozači' možete u tih 12 minuta da ugurate i neki sex; da ste u tome valjani toliko da potrajete, ne biste morali da to kompenzujete loženjem na automobile.

    A kapiram da čovek nije hteo da vas vređa, nego samo da bude precizan.
  • Mastodont

    25.07.2019 15:45
    @Drum

    Laganje debelo, kao i uvek kad seljo trtlja o 'Zapadu' - ograničenja u naseljenim mestima u Evropi su vrlo retko preko 50, a često i tek 30 km/h.

    Da ne govorimo o tome koliko je idiotski porediti ograničenja na putu u zemljama koje imaju normalne drumove kao što su Hrvatska i Slovenija, sa Srbijom i njenim razvaljenim drumovima koji podsećaju na površinu meseca.
  • Lina

    24.07.2019 16:39
    matematika-egzaktna nauka
    @dule sta drugo reci nego "Bravo!" Cesto sam razmisljala o toj minutazi zasto je i kome toliko vazna. Sta ce znacajno postici za dvanaestak minuta, sigurno nista krucijalno niti za sebe, a pogotovo ne za covecantstvo. Jedino sto moze je da se ekpresno odvoza na onaj svet ili sto je neuporedivo gore da usmrti nekog drugog neduznog. Zato, pitam ja vas sve: Gde i zasto zurite? Da li vas uzbudjuje brza voznja? Da li vas uzbudjuje tih dodatnih dvanaestak minuta i kako cete ih iskoristiti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika