FOTO: Požar na parkingu GSP "Novi Sad"

Dva solo autobusa potpuno su uništena u požaru koji je oko 22 časa izbio na parkingu garaže Gradskog saobraćajnog preduzeća na Futoškom putu, saznaje 021.rs.
FOTO: Požar na parkingu GSP "Novi Sad"
Foto: 021.rs
Prema prvim informacijama, u požaru su izgorela dva autobusa gradskog prevoznika, a tom prilikom nije bilo povređenih.
 
Novosadski vatrogasci su brzo došli u sedište GSP-a, ali jedino što su mogli je da ugase vatru koja je potpuno spalila dva autobusa koja su bila parkirana na parkiralištu.
 
Za sada nema informacija u GSP kako je došlo do požara, a uzrok vatre i obim štete utvrdiće istraga.
  • Сремац

    29.07.2019 11:24
    ИДИОТИ
    Кад се јави неко да коментарише пожар на паркингу ГРАС-а и притом спомиње ћириличне натисе на дисплеју,онда се требају запитати надлежне службе,пре свега НЕУРОПСИХИЈАТРИЈА, шта се то дешава са нашим болесницима?
  • 2kg sminke

    28.07.2019 14:34
    @не seseсer: Latinica je srpsko pismo. Ko ne veruje, nek konsultuje Vuka Karadzica i ostale. Ako ga ne priznaje, onda ajde da ne priznajemo ni azbuku i sl. Pisemo novosrpsku, ko sadasnje komsije nam, bivsi sunarodnici...
    A u autobusima se voze i oni koji ne znaju cirilicu (od manjina do turista).

    @Vozac: Te krntije stvarno bolje da se zapale ili iseku, makar i otkazali pola polazaka. Dime i zagadjuju kao lokomotive, tutnje kao tenkovi (najveci izvor buke u gradu su upravo GSP krsevi, kakvi motori i automobili bez lonca, kakav Exit, splavovi, pijana/drogirana omladina, itd.), klime im ne rade, prokisnjavaju, ljuljaju se (po svim osama) kao camci na nemirnom moru, prljavi kao radionice, uzas.
  • Zivota

    28.07.2019 12:53
    Divota
    Sjajna vest,drugacije ne bi dobili dva nova autobusa... Prljavi,strolavi,klime nema,sverca kroz stednja vrats sve vise...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika