Dve devojčice lakše povređene u udesima u Novom Sadu

Pet osoba, među kojima je dvoje dece, povređeno je u udesima proteklog dana na ulicama Novog Sada.
Dve devojčice lakše povređene u udesima u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže portparolka novosadske Hitne pomoći dr Ivana Ramović, u sudaru dva vozila na putu Novi Sad - Kać 9:30h lakše je povređena 10-ogodišnja devojčica. Lekarska ekipa ju je zbrinula i prevezla u Dečiju bolnicu. Lake telesne povrede zadobila je i 51-ogodišnja putnica, koja je prevezena u Urgentni centar.
 
Takođe u sudaru dva vozila oko 14 časova, na uglu Bulevara oslobođenja i Kralja Petra, lake telesne povrede zadobila je 11-ogodišnja devojčica. Sa distenzijom vrata je prevezena u Dečiju bolnicu, dodaje dr Ramović.
 
Nešto posle 17 časova došlo je do udesa u kojem je učestvovao autobus GSP. Autobus je naglo zakočio na uglu Bulevara oslobođenja i Futoške ulice, a tom prilikom lakše povrede ruke zadobio je 72-ogodišnji putnik. Takođe, povredu karlice zadobila je 35-ogodišnja žena.
  • Novosadjanka

    30.07.2019 13:12
    GSP
    Autobus nije samo naglo zakocio, nego i udario u vozilo ispred.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika