Vozilo naletelo na ženu na pešačkom prelazu na Detelinari

Četiri osobe povređene su u saobraćajnim udesima koji su se u poslednja 24 časa dogodili na ulicama Novog Sada.
Vozilo naletelo na ženu na pešačkom prelazu na Detelinari
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović za 021.rs navodi da su se dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima je njihova služba intervenisala.

U udesu koji se u 15:44 časova dogodio na Temerinskom putu kod Rimskih Šančev povređena je žena stara 47 godina. Ona je zadobila povredu glave u predelu oka, Hitna pomoć ju je zbrinula na licu mesta i prevezla na Kliniku za očne bolesti Kliničkog centra Vojvodine.

Pola sata posle ponoći na uglu Vojvode Bojovića i Jovana Subotića u sudaru dva vozila povređeni su muškarci stari 29 i 37 godina. Prvi je zadobio povrede vratnog dela kičme, a drugi kontuzione povrede glave. Obojica su prebačeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje.

Hitna pomoć je intervenisala i jutros oko 5:37 časova kod Doma zdravlja u Rumenačkoj ulici gde je na pešačkom prelazu oborena žena pešak stara 70 godina. Ona je s teškim telesnim povredama glave bez svesti prebačena na reanimaciju u Urgentni centar.

  • Vera

    26.08.2019 11:04
    Na tom pesackom prelazu nema semafora, prepusteni ste. volji vozaca, stare osobe koje sporije hodaju ili idu sa stapom nemaju sansu da pobegnu od bahatog vozaca, a tu se nalazi zdravstvena stanica, pa izvoli predji ako ti uspe.
  • boyan

    26.08.2019 09:07
    Ponovo ?
    Uzas
  • Pero

    26.08.2019 08:57
    Žena je dugo ležala do je došla hitna

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika