Pešak oboren kod NIS-ove zgrade

Pet osoba je povređeno u saobraćajnim nezgodama koje su se tokom jučerašnjeg dana dogodile u Novom Sadu i okolini.
Pešak oboren kod NIS-ove zgrade
Foto: 021.rs
Muškarac (33) zadobio je naizgled lakše povrede u sudaru dva kamiona oko 13 časova i 15 minuta kod "Knez petrol" pumpe u Sremskim Karlovcima. On je, kako za 021 kaže doktorka Aleksandra Dobrović iz Hitne pomoći, zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar.
 
Oko 14:45h na uglu Kosovske i Pavla Stamatovića, muškarac (71) povređen je u sudaru dva automobila. On je zadobio kontuzione povrede grudnog koša i desnog ramena i prevezen je u Urgentni centar.
 
Pešak (64) oboren je oko 16 časova kod NIS-ove zgrade, kada je na njega naleteo automobil. On je tom prilikom zadobio povrede leđa, zbog kojih je prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje. 
 
Motociklista (17) oboren je nešto pre 21 čas sinoć na uglu Preradovićeve i Reljkovićeve, u Petrovaradinu. On je zadobio lakše povrede, zbrinut je na licu mesta i nije vožen u Urgentni centar.
 
Podsetimo, još jedna saobraćajna nezgoda dogodila se juče, oko 13:30h, kod zgrade nekadašnje Metals banke u Stražilovskoj . Povređen je motociklista star 42 godine o čemu više možete čitati OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika