Žena na trotinetu i trogodišnji dečak među povređenima u šest udesa u Novom Sadu

Osam osoba povređeno je u šest udesa koji su se u poslednja 24 časa dogodila u Novom Sadu i okolini.
Žena na trotinetu i trogodišnji dečak među povređenima u šest udesa u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Doktorka Hitne pomoći Aleksandra Dobrović kaže za 021.rs da su povređeni uglavnom zadobili lake telesne povrede.
 
Prva nezgoda se dogodila u 10:14 časova na uglu Kralja Petra I i Vojvode Bojovića u Veterniku, gde je povređena žena od 67 godina. Ona je zadobila povredu skočnog zgloba i prebačena je u Urgentni centar.
 
Žena na biciklu stara 27 godina oborena je oko 12:30 časova u Jevrejskoj, kod broja 25. Ona je sa lakim povredama ruke i vrata zbrinuta na licu mesta i prevezena je u Urgenti centar KCV-a.
 
Hitna pomoć je intervenisala i u 14:53 časova na uglu Novosadskog puta i Ulice Zorana Radmilovića, gde je oborena 40-ogodišnja žena pešak. Ona je zadobila povredu glave, prelom ruke i povrede ramena i kuka. Nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena je u Urgentni centar.
 
Četvrta nezgoda se dogodila u 18:25 časova na Bulevaru kralja Petra I kod broja 95, gde je oborena devojka pešak stara 24 godine. S povredama glave je zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni.
 
Samo nekoliko minuta kasnije u 18:31 čas i nekoliko stotina metara dalje, na uglu Bulevara kralja Petra I i Rumenačke u sudaru autobusa i automobila povređene dve žene i dečak. Žene stare 66 i 31 godinu su zadobile povrede glave i vrata, odnosno glave. Trogodišnji dečak je takođe zadobio povrede glave i prevezen je u Dečiju bolnicu na dodatne preglede. 
 
Poslednja nezgoda se dogodila u 20:34 časova u Ulici Branka Bajića, gde je oborena žena stara 49 godina koja je vozila trotinet. U Hitnoj pomoći kažu da je žena zadobila kontuzione povrede glave, da je zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
  • need for speed

    09.09.2019 11:38
    Crni četvrtak
    Šta je ovo? Crni četvrtak za žene? Ukupno sedam žena! Strašno.
  • Komša

    08.09.2019 04:28
    Komša
    U Nemačkpj i Švedskol svi vozači bicikala i trotineta nose zaštitne kacige.
  • Humpty Dumpty

    08.09.2019 03:22
    @Nsss
    Ako je tebi žena od 49 godina baba ti si očigledno klinac...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika