Potvrđena optužnica protiv mladića koji je tukao, sekao i pekao devojku na Podbari

Nakon gotovo šest meseci, u Osnovnom sudu u Novom Sadu potvrđena je optužnica protiv Đ. L. (24), koji je u martu ove godine mučio i pretukao svoju devojku I. F. (22).
Potvrđena optužnica protiv mladića koji je tukao, sekao i pekao devojku na Podbari
Foto: 021
On će odgovarati za krivično delo nasilja u porodici, a zaprećena mu je kazna zatvora od dve do 10 godina, javlja Dnevnik.
 
Optuženi mladić će na suđenje biti izveden iz zatvorske ćelije, s obzirom na to da mu je vanpretresno veće Osnovnog suda prošlog četvrtka produžilo pritvor za još 60 dana. Nakon pravosnažnosti optužnice ne postoji ograničenje koliko okrivljeni može da bude u pritvoru, sve dok se postupak pravosnažno ne okonča. Dalji tok postupka se ne može predvideti, pre donošenja sudske odluke, rečeno je za Telegraf u Osnovnom sudu. 
 
Optuženi je devojci naneo teške telesne povrede, rukama, nogama i drvenom motkom joj polomio rebra, nožem povredio lice i peglom pekao ruke. 
 
Ona je bila prebačena na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, a kako je tada rečeno za 021.rs, konstatovani su joj višestruki prelomi rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama. 
 
Tom prilikom je optuženom po hitnom postupku izdata zabrana prilaska povređenoj devojci.
  • Olivera

    16.09.2019 12:39
    Nasilnik
    Ne razumem kako može ista kazna da bude za svako nasilje u porodici - od toga da nekom lupiš šamar, do doživotnog unakažavanja nekog?! Zar ne treba ovo na primer da se tretira kao pokušaj ubistva?!?!? Zatvor od 10 god smatram da nikako nije dovoljan nekom ko se ovoliko "posvetio" maltretiranju druge osobe. Više nego monstruzno...
  • Nn

    11.09.2019 18:33
    Sramotno je nase sudstvo i pravosudje.
    Ovaj ce za godinu dana setati gradom, a sledeca za koju se zakaci je ugasila.
  • :)

    11.09.2019 02:38
    :(
    Dobice 3 godine - pustice ga za godinu i po, dve, zbog dobrog ponasanja, a onda kad izadje ce da je dokrajci i niko nece odreagovati. Vec vidjeno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika