Uhapšen zbog prodaje heroina

Novosadska policija uhapsila je Đ. D. (39) iz okoline Novog Sada, zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet opojnu drogu.
Uhapšen zbog prodaje heroina
Foto: 021.rs
Pretresom kuće koju koristi Đ. D. policija je pronašla oko 1,2 kilograma praha za koji sumnja da je heroin, dve digitalne vagice za precizno merenje i određenu količinu novca, za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju višeg javnog tužioca kome će, uz krvičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.
  • Dark Veber

    12.09.2019 07:37
    Dokle više ti inicijali? Ako je uhapšen jer mu ne nađeno kilo žutog sliku, ime i prezime i mesto gde živi, a ne mesto pored NS. Pošto će za 3 godine napolje da znamo da čuvamo decu.
  • Mile

    12.09.2019 07:23
    Okolina Novog Sada???Hm da nije kojim slucajem Kac tu ima naj vise dilera u |Srbiji ali o tome niko ne sme da zucne!!!!!!
  • Dzo

    11.09.2019 22:03
    Dzo
    Da nije bivsi policajac......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika