Policajci uhapšeni zbog primanje mita

Policija u Novom Sadu uhapsila je policijske službenike Policijske stanice Bačka Palanka Z.L. (42), S.T. (36), M.S. (48), D.S. (52), Z.P. (52) i D.S. (36), koji su osumnjičeni za primanje mita i zloupotrebu službenog položaja, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).
Policajci uhapšeni zbog primanje mita
Foto: 021.rs
Kako se navodi, oni se terete da su od više učesnika u saobraćaju koje su zaticali u prekršaju zahtevali i primali novac, kako ne bi evidentirali prekršaj i protiv njih sproveli odgovarajući prekršajni postupak. 
 
Takođe, uhapšeni su i N.M. (20), V.C. (44), N.B. (34) i U.P. (35), zbog sumnje da su izvršili krivično delo davanje mita.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
  • 100% Таксиста

    19.09.2019 06:34
    Хи хи
    Само повећавати казне. Отварање потребе да се полицајци подмићују. Нико да им постави камере које коштају 20-ак еура. Пратити рад током смене. Ко воли нек изволи.
  • Pošteni pronalazač

    14.09.2019 19:10
    Javno
    Napišite puno ime i prezime policajca..
    Ne bih voleo da drugome ponudim mito i sam budem priveden..
    Hoću proverenog
  • nsns

    13.09.2019 08:46
    A sto malo ne cesljate sefove u policiji..oni salju svoje ljude na izlaz bezpotrebno posto je neko iz stranke dojavio da njegov pulen je ogranicen u necemu....sve partijski fujjjj. .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika