FOTO: Majka povređena dok se igrala sa bebom na igralištu na Novom naselju

Tridesetdevetogodišnja majka povređena je večeras oko 19.30 časova dok se igrala sa bebom na igralištu u Ulici Stanoja Stanojevića, ispred broja 16, na Novom naselju.
FOTO: Majka povređena dok se igrala sa bebom na igralištu na Novom naselju
Foto: 021.rs
Kako je rečeno za 021.rs u Hitnoj pomoći, intervenisali su zbog žene koja je zadobila udarac u glavu. Nakon ukazane prve pomoći, prevezena je Urgentni centar na dalje zbrinjavanje, dok beba nije povređena.
 
 
Po rečima jedne Novosađanke koja je svedočila incidentu, majka je povređena dok je imala malo dete u rukama, a uzrok je, kako tvrdi, neispravna ljuljaška na ovom dečijem igralištu. Noseća štangla je u jednom momentu otpala i tu je došlo do povređivanja.
 
"Možda i ne bi bilo za neku vest da nemamo nekoliko meseci prepiske sa Upravom za građevinsko zemljište i investicije i obećanje kako će ljuljaška biti popravljena. Roditelji su očajni i žele da pišu peticiju, jer ni posle šest meseci niko od nadležnih nije reagovao", rekla je Novosađanka.
 
  
 
Kako je dodala, igralište i zelenu površinu koristi desetine mališana. 
  • dokle

    08.10.2019 14:49
    nije ni čudo
    Kad vidim da se tate i mame da se ljuljaju sa decom u krilu nije mi dobro
  • ?

    30.09.2019 20:28
    Do koliko kg je predviđena?
    70kg mesecima na dečijoj ljuljašci? Pa mora da pukne. Neka plate popravki roditelji tih ""mališana" od 70kg.
  • Nadzorni organ

    29.09.2019 20:43
    Dežurna baba iz St. S. 16 će da reši sve :-). Daće desetak izjava, napisaće desetak prijava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika