Jedna osoba poginula, a devetoro povređeno na ulicama Novog Sada

U pet udesa na području Novog Sada u protekla 24 sata jedan muškarac je poginuo, a povređene su dve devojčice, pet muškaraca i dve žene.
Jedna osoba poginula, a devetoro povređeno na ulicama Novog Sada
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći doktorka Ivana Ramović kaže za 021.rs da je muškarac nastradao u sudaru na putu Sremski Karlovci - Banstol.

Ova nezgoda se dogodila oko sedam časova i Hitna pomoć je na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt.

Druga saobraćajna nezgoda u nedelju se dogodila u 09:49 časova kod Futoške 115 i tada je muškarac star 40 godina udario automobilom u drvo. Uz sumnju na potres mozga prevezen je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je intervenisala i u 17:08 časova na autoputu Subotica - Beograd kod naplatne rampe, kada su u sudaru dva vozila povređene dve devojčice, dve žene i jedan muškarac.

Devojčice uzrasta tri i sedam godina su zadobile kontuzione povrede glave i prevezene su, nakon inicijalnog zbrinjavanja, u Dečiju bolnicu. Žena sa kontuzijom glave je zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar, a druga, starosti 33 godine, sa kontuzionom povredom kuka je zbrinuta na licu mesta. Povrede u vidu kontuzije glave je zadobio i stariji muškarac.  

Takođe, Hitna je intervenisala i u 20:52 časova u Stevana Mokranjca kod broja 27 kada je u saobraćajnoj nezgodi povređen biciklista kog je udario automobil. Mladić star 26 godina je zadobio kontuzione povrede leđa i šake. Nakon zbrinjavanja na licu mesta prebačen je u Urgentni centar.

Na uglu Jovana Subotića i Vojvode Bojovića u 01:36 časova u saobraćajnoj nezgodi su povređena dva muškarca. Mladić star 21 godinu je zadobio distenziju vratnog dela kičme, dok je muškarac star 59 godina zadobio kontuziju levog kolega. Obojica su prevezeni u Urgentni centar. 

  • Duda

    09.10.2019 22:42
    Banstol
    Od kako je sredjena cesta na Banstolu to je postala staza smrti.Ne mozete proci da vam par budala ne uleti u makazice bilo koje doba dana da je.

    Ogranicenje je 80km vozi se preko 100.

    Zasto se ne zabrani teretnim vozilima da idu tuda,imaju auto put?Unustice cestu za 2 godine.

    Ovde je spas samo stalne kontrole milicije da bi stalo ovo ludilo.Jer ovakvo divljanje po Banstolu nema kraja a zrtava je puno i bice jos vise.
  • Lj

    07.10.2019 20:20
    Novi Sad na žalost postao jeziv za sve sto ima noge i točkove!
  • Dragan

    07.10.2019 18:51
    Ova poslednja nesreca se desila posle ponoci na uglu jovana subotica i mileticeve gde nedelja-cetvrtak trepce zuto od ponoci do 5 ujutro. Na jednoj od najnepreglednijih i najopasnijih raskrsnica u centru. Bitno da radi semafor na pesackom prelazu na naselju kod doma zdravlja i kod bolnice da policija peca ko prelazi na crveno. Ako neko ovo cita od nadleznih mogao bi to malo da koriguju dok neko nije poginuo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika