FOTO: Zaplenjene automatske puške, pištolji i prigušivači u Novom Sadu i Bajmoku

Policija je uhapsila državljanina Švedske S.Ž. (59) i srpsku državljanku R.K. (25), osumnjičene za nedozvoljeno posedovanje oružja i zaplenila veću količinu oružja i municije.
Policija je pretresom stana u Novom Sadu koji koristi R.K. pronašla dve automatske puške, a pretresom stana u Bajmoku koji koristi S.Ž. pronađeno je 11 automatskih pušaka, 11 gasnih pištolja prepravljenih u vatreno oružje, deset prigušivača i veća količina municije različitog kalibra. 
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.
 
  • @Sta zna zemo sta je

    17.10.2019 19:45
    Pre ce biti za pijacu
  • Đura

    17.10.2019 17:26
    Đura
    Cia,cia ljudi šta rade razbojnici.
  • Banacan

    17.10.2019 15:43
    Ekipe se spremaju za nemire na ulicama i nasilno preuzimanje vlasti, Organuzatori slicni kao 2000.god i sponzori. Sluzba cisti sta moze,samo da se ne pojavi opet neki buha,legija i slicni ucenjeni pa likvidirani ili prevareni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika