Nova presuda Kecmanu u petak, neki svedoci promenili iskaze

Ponovljeno suđenje Jovanu Kecmanu (39), okrivljenom za ranjavanje Dalibora Bogdanovića Boće u Ulici Laze Telečkog oktobra 2014. godine završeno je juče u Višem sudu u Novom Sadu.
Nova presuda Kecmanu u petak, neki svedoci promenili iskaze
Foto: 021.rs
Tužilaštvo je tražilo od sudskog veća da ostane pri presudi od sedam godina zatvora jer je dokazano da je ranio Dalibora Bogdanovića (42) i jer se tokom ponovljenog postupka nije promenilo ništa, ni činjenično ni pravno, piše Dnevnik.
 
Branilac je tražio da se okrivljeni oslobodi, jer niko od svedoka nije video da je Kecman ranio Bogdanovića. U ponovljenom postupku pojavio se svedok kom je, navodno, pet godina od događaja "proradila savest" jer ga, kako je rekao, policija ništa nije pitala o tome, ali je kazao da nije video ko je pucao i ko je ranjen. Neki svedoci promenili su iskaze. Jedna od njih je u prethodnom postupku opisala do detalja okrivljenog sa pištoljem, da bi posle toliko vremena uvela u priču nepoznatu osobu. 
 
Okrivljeni je rekao da mu je žao što se taj događaj desio Bogdanoviću, ali da on nema veze sa tim.
 
Presuda se očekuje u petak u podne.
 
Podsetimo, prema navodima iz istrage i optužnice, Bogdanovićevom ranjavanju prethodila je svađa i potom tuča pokojnog Marka Markuša sa Kecmanom, a tokom suđenja mnogi svedoci su naglo promenili iskaze ili odjednom zaboravili šta su videli te večeri. Optuženi Kecman je uhapšen u Nemačkoj po poternici, a policija ga je sumnjičila i za učešće u ubistvu Nenada i Jasmine Opačić 28. februara 2015. godine na Novom naselju.
  • nevena pajic

    03.11.2019 10:45
    pajicnevena55@gmail.com
    Koji coja , koje kvake ? Ubica i kraj. Imamo li policiju i Sud, ili nemamo ? Imamo li državu ili nemamo? Takvi ljudi da šetaju slobodno. Tragedija za sve normalne ljude.
  • Корида

    30.10.2019 10:39
    Правда за Цоју правог вођу кориде који се није продао никад.
  • Rale

    30.10.2019 08:59
    Air srbija
    Treba ga osloboditi a ostale goste u objektu koji ih nisu poznavali pohapsiti i gazdu kao i konobarice jel da oni nisu bili tu ni kafic ne bi radio

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika