Ženu na biciklu udario kamion u Braće Ribnikar

Žena na biciklu je povređena kada je na nju juče oko 13 časova naleteo kamion u Ulici Braće Ribnikar, ispred broja 55.
Ženu na biciklu udario kamion u Braće Ribnikar
Foto: 021.rs
Portparolka Hitne pomoći doktorka Ivana Ramović kaže za 021 da je identitet povređene nepoznat.
 
"Najverovatnije se radi o ženskoj osobi srednjih godina. Ona je zadobila povrede ruke i noge i nakon zbrinjavanja prevezena je u Urgentni centar", navodi Ramović.
 
U sudaru tri automobila koji se dogodio oko 15 časova na Sentandrejskom putu ispred Nisove pumpe 22-ogodišnja devojka zadobila je povrede nosa i lica, dok je osmogodišnja devojčica zadobila kontuzionu povredu glave. Devojčica je nakon zbrinjavanje prevezena u Dečju bolnicu, na hirurgiju. 
  • dzungla

    13.11.2019 16:03
    Divljina
    Neki dan kamion u jednom domu zdravlja samo sto nije parkirao u cekaonici (parking je inace veoma blizu) dok je istovarao neku robu .
    Tesko bolesni ljudi su se jedva provlacili kroz prostor od pola metra .
    Osoblje iz kamiona je za to vreme srkalo kafu koju su drzali na otvorenoj prikolici .
    Ima li takvih gadosti jos negde u evropi ?
  • Vlada

    13.11.2019 13:09
    Neki biciklisti su možda bahati, ali kamion NEMA šta da traži u Braće Ribnikar. Za dostavu u gradu služe kombiji i tu je kraj priče.
  • NS gradjanin

    13.11.2019 10:16
    A uzasno je i ponasanje biciklista. Ne mozes, sa slusalicama na usima, u punoj brzini, leci na zvono i proleteti raskrsnicu. Neka pravila saobracaja postoje i za bicikliste. Svakodnevno srecem razlicite situacije od strane biciklista i cudno je kako vise stradanja nema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika