Dva puta skočio pred autobuse GSP-a na Bulevaru oslobođenja

Tridesetsedmogodišnji muškarac danas je oko 10 časova dva puta iskočio ispred autobusa GSP-a na Bulevaru oslobođenja.
Dva puta skočio pred autobuse GSP-a na Bulevaru oslobođenja
Foto: 021.rs

Za 021.rs su u dežurnim službama potvrdili da je muškarac nakon intervencije policije predat Hitnoj pomoći koja ga je prebacila u Klinički centar Vojvodine, na Institut za psihijatriju.

Portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović je potvrdila da je ova služba u 9:41h imala poziv da interveniše na uglu Bulevaru oslobođenja i Novosadskog sajma, gde je nepoznati muškarac skočio ispred autobusa gradskog prevoznika. Jedna putnica stara 76 godina zadobila je lakše povrede kada je autobus GSP-a naglo zakočio.

Ramović dodaje da su potom oko 10:43h na poziv policije intervenisali i na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I, gde je policija zadržala istog muškarca koji je ponovo pokušao da skoči pred autobus GSP-a.

"Ovaj muškarac rođen 1982. godine je nakon naše intervencije prevezen na psihijatriju bez vidljivih povreda", navodi doktorka Ramović za 021.rs.

Nijedan putnik nije povređen prilikom drugog naglog kočenja autobusa. 

  • Crtica

    20.11.2019 00:15
    -Esi lud, bre ?!

    -Nisam, siroma sam. Treba da platim sudskog izvršitelja, a nemam para.
  • Drr

    19.11.2019 20:14
    Prevencija ne postoji
    Svaka čast prisebnim vozačima autobusa koji su reagovali na vreme i sprečili tragediju. Inače sistem prevencije psihičkih bolesti kao i socijalne zaštite i podrške obolelima praktično ne postoji u Srbiji.
  • Армаггедон

    19.11.2019 13:46
    Отишли људи дођавола

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika