Zaplenjeno skoro 14 kilograma marihuane u okolini Novog Sada

Policija je u Novom Sadu zaplenila više od 13 kilograma marihuane i uhapsila dve osobe osumnjičene za trgovinu drogom.
Uhapšeni su F.D. (36) i M.Z. (28) sa područja Kosova.
 
Policija je pronašla 13 kilograma i 700 grama marihuane, u okolini Novog Sada, pretresom kamiona kojim su se vozili osumnjičeni.
 
Njima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.
 
  • Vlada

    03.12.2019 13:33
    @Ns

    Možda zato što uz kriminalce neselektivno hapse i normalne ljude koji gaje i koriste ovu biljku, dok su istovremeno svi nivoi policije umešani u trgovinu kanabisom?
  • Ns

    28.11.2019 09:35
    Neverovatno je kakvi ljudi prate ovaj portal!!!! Ako policija nadje i zapleni, uhvate uhvate nekog razbojnika itd nakon toga "uz prijavu priveden nadležnom organu" stoji u tekstovima cemu onda pljuvanje po njima ima tu casnih i postenih momaka koji predano rade taj posao koje takodje boli nepravda, koji sastavljaju kraj sa krajem ?!
  • w/e

    24.11.2019 02:09
    Dileri
    Da je policija zaista toliko uspesna u suzbijanju proizvodnje i trgovine narkoticima, onda bi bila kriza, ne bi bilo droge na sve strane, i cene narkotika bi bile prikladne takvom trzistu.
    Dakle iz toga mozemo zakljuciti da su ili totalno neuspesni ili i sami ucestvuju u procesu proizvodnje i trgovine. Na kraju krajeva, ko bi zaista "Spaljivao novac."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika