Bahati vozač uhapšen nakon potere od Žablja do Novog Sada

Policija iz Žablja je u petak uveče, oko 19 sati, na ulasku u Novi Sad, posle potere uspela da zaustavi bahatog vozača "pežoa 206", novosadskih registarskih oznaka, koji se prethodno, na izlasku iz Žablja, oglušio na policijski znak da se zaustavi, radi redovne kontrole.
Umesto da se zaustavi, ovaj 63-ogodišnji Novosađanin je, kako se saznaje, dodao gas i udaljio se. Vozeći brzinom većom od dozvoljene, u nekoliko navrata preticao je kolonu vozila i preko pune linije.
 
Policajci su mu, posle 15 kilometara potere, blokirali put na ulasku u Novi Sad, kod skretanja za Šangaj i uspeli su da ga zaustave. On je odbio da bude alkotestiran, te mu je izvađena krv da se utvrdi da li je za volanom bio pod dejstvom alkohola.
 
Priveden je sudiji za prekršaje, koji mu je izrekao kaznu od 70 dana zatvora i odmah je upućen na izdržavanje zatvorske kazne. Mora da plati i novčanu kaznu od 120.000 dinara, dobio je 25 kaznenih poena i 11 meseci ne sme da upravlja motornim vozilom.
  • Laloš

    10.12.2019 13:01
    Ova kazna je super i brzo izrečena........ A šta će tužioci da rade sa Sava Malom, Jovanjicom, GIMovom trgovinom oružja, helikopterom.......?
  • Istine radi

    09.12.2019 17:02
    Di je Zagorka?
    Republički Javni tužilac je dužan i zakonski odgovoran da diže optužnice. Ako na 15 min.od Beograda imate plantaže trave šta NS gradonačelnik ima s tim?
    Di je Pajtičeva kuma Zagorka Dolovac?
    Ona je 15 godina autistični i nemi javni tužilac.
    Prima platu iz budžeta svih građana i ne radi ništa.
    Bruka!
  • Novosadjanka

    09.12.2019 15:40
    Pa bolje da divljaju na miseluku nego po gradu miseluk postoji odavno i uvek se tamo divljalo kako vi to nazivate a bogami i bude policije na miseluku stalno ali ne nadju hvala bogu nikakve nedozvoljene supstance pa ne diraju nikoga a koliko sam upoznata na miseluku se odrzavaju i humanitarni skupovi za bolesnu decu svaka im cast svima i na cetiri i na dva tocka ne izazivaju udese uvek oni koji divljaju znam iz iskustva jer zivim na takvom mestu gde je neobicno ako ne bude sudara jedan mesecno i vise i izazivaju oni koji ne postuju znakove i to i mladi a bogami i stariji nema pravila

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika