Maloletnik iz Temerina ukrao kutiju sa donacijama

Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv maloletnika iz Temerina zbog krađe.
Maloletnik iz Temerina ukrao kutiju sa donacijama
Foto: 021
Sumnja se da je u subotu, oko 4 sata ujutru, iz pekare u Temerinu ukrao kutiju sa novcem koji su građani priložili u humanitarne svrhe. 
 
Deo ukradenog novca pronađen je kod osumnjičenog sedamnaestogodišnjaka i vraćen udruženju koje je organizovalo ovu akciju.
  • Vukota

    14.12.2019 22:43
    Tmrn
    Biće taj još i pohvaljen. Živi bili , pa...
  • Mama

    14.12.2019 11:57
    Mama
    Šta da radi dete zna da nesme da krade a željno svega. Vidi i čuje da svi kradu šta stignu i adrenalin ga poveo na lošu stvar ovo dete je još dobro šta ostala deca rade i čime se bave. Ali deca nisu kriva oni gledaju starije šta rade.
  • Maja

    09.12.2019 16:05
    Dno dna
    Zahvaljujuci vlasniku pekare, koji je odmah javno objavio fotografije sa video nadzora u trenutku kada je ovo smeće iznelo kutiju sa donacijama ,mestani Temerina su prepoznali dotičnog i prijavili policiji.

    Identitet nece javno da otkriju jer ogorčeni meštani Temerina ne bi bili blagonakloni prema njemu. Maloletan ili ne, ukrasti kutiju sa donacijama koje su bile namenjene za bolesnu decu, je dno dna. To nije čovek i nikada neće biti, to je najobičnije smeće. Krivična prijava ,jos maloletnom licu , neće ga nešto dotaći, uostalom i kakav nam je zakon Bože sačuvaj ,ali večita sramota ostaje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika