Izgoreo automobil u podzemnoj garaži, evakuisana zgrada na Bulevaru Jaše Tomića

Automobil crnogorskih tablica izgoreo je večeras oko 19 časova u podzemnoj garaži zgrade u Ulici Stjepana Mitrova Ljubiše, koja je okrenuta ka Bulevaru Jaše Tomića.
Izgoreo automobil u podzemnoj garaži, evakuisana zgrada na Bulevaru Jaše Tomića
Foto: 021.rs
Zbog gustog dima vatrogasci su zajedno sa policijom evakuisali zgradu i potom ugasili požar na automobilu marke BMW.
 
Kako se može čuti, vlasnik vozila je državljanin Crne Gore koji živi u toj zgradi poslednjih nekoliko meseci, a nezvanične informacije sa uvđaja govore da je do požara došlo zbog kvara na vozilu.
 
Kako nezvanično saznaje 021, sumnja se da je eksplodirala rezervna baterija mobilnog telefona koja je bila na sedištu automobila.
 
Tom prilikom niko nije povređen, ali je učinjena velika materijalna šteta. Daljom istagom će se utvrditi šta se dogodilo.
  • Podbarčan

    18.12.2019 12:53
    Baterija? Verujem...
    "... imas tri meseca boravka turisicki i paljba kuci."

    Ovo bih voleo da doživim.
    A ne da se na mene deru, kada ih upozorim da ne parkiraju na travnjaku (ijekavski, naravno) vlasnici bosanskih i crnogorskih tablica.
  • Komšija

    18.12.2019 12:32
    Komšija
    Izgoreo prednji deo auta, motor ceo. Kakva bre baterija, od mob. telefona. Stvarno svi lupaju gluposti. Ko zna kome je stao na žulj. Hvala Bogu da je na kraju sve dobro prošlo po stanare zgrade i da se relativno brzo, požar ugasio. Policija i tužilaštvo neka se bavi uzrokom požara.
  • /

    18.12.2019 09:14
    /
    poznajuci krug4 /zabu koja gleda potkivanje konja/, sutra ce ovo biti obrazlozenje:

    https://www.021.rs/story/Zivot/Magazin/230235/FOTO-Zamalo-poginuo-zbog-previse-osvezivaca-vazduha-u-kolima.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika