Lopovi koji su ukrali violinu Lajku Feliksu imaju više od 100 krivičnih prijava

Lopovi koji su poznatom vojvođanskom muzičaru Lajku Feliksu ukrali violinu vrednu pola miliona evra, imaju "podebeli" dosije.
Predrag J. (47) i Nenad S. (50), koji su uhapšeni u četvrtak zbog krađe violine "Domenico Montano", koja je izrađena oko 1800. godine, zajedno imaju više od 130 krivičnih prijava za različite krađe, piše Blic.
 
Njih dvojica su uhapšeni u četvrtak zbog sumnje da su 1. novembra u Bačkom Petrovom Selu poznatom muzičaru ukrali instrument, koji je pronađen prilikom intervencije u Novim Banovcima.
 
"Njihovi dosijei više podsećaju na romane. P. J. ima više od 100 krivičnih prijava, gotovo isključivo za dva krivična dela - krađu i tešku krađu. N. S. ima oko 30 krivičnih i prekršajnih prijava za krađe. U svakom slučaju, dobro su poznati policiji", naveo je izvor Blica.
 
Prilikom intervencije policije u Novim Banovcima, jedan od osumnjičenih kod koga je bila violina, pokušao je da pobegne i usput je odbacio muzički instrument. Policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila, a instrument, srećom, nije oštećen. Više o tome OVDE.
 
Lajko Feliks je jedan od najpoznatijih violinista iz Vojvodine, koji je slavu stekao i van granica Srbije
 
  • Vesna Milivoj

    25.12.2019 08:06
    Maksima Gorkog 13
    Jasno je da su advokati u dilu sa sudijama. Samo pogledajte koliko puta zamene sudiju u parnicama i koliko puta namerno u dogovoru odloze sudjenje tek kad dodjete tamo vam kazu advoakti a naplate dolazak 8500 dinara. Dijele sve sa sudijama 100%. Dokazano ne jednom.
    NJima je dovoljno ubaciti mali diktafon pa snimiti. Ali ne vredi tuzioci ne kompaju oci i kad prijavite to predsedniku suda N. Sad.
  • /

    24.12.2019 17:14
    /
    nije tu nesto rocno.
    ili im je lajko napravio sacekusu ili oni njemu.
    mada po violini od pola miliona evra u kolima pre ce biti da ih je neko smerno navukao
  • Ns 49

    22.12.2019 19:33
    Samo da se ti magarci ne osvete čuvenom umetniku kad izađu iz zatvora. Sad bi sudovi trebalo da ih konačno sude za svih 100 prijava pa da se dobro odmore i razmisle o svemu ali i da ispričaju kako da do sada nisu osuđvani i ko ih je štitio.
    Dobro je da se sve dobro završilo i da umetnik nije nastradao ali i čuvena violina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika