FOTO: Slupan policijski automobil tokom potere za ubicom, ima povređenih

Tokom potrage za osumnjičenim za ubistvo na Grbavici, policijski automobil se sudario sa civilnim vozilom - puntom, na uglu Narodnog fronta i Bulevara oslobođenja.
FOTO: Slupan policijski automobil tokom potere za ubicom, ima povređenih
Foto: 021.rs

Tom prilikom, lakše su povređene dve osobe, saznaje 021 u Hitnoj pomoći. Muškarac od 29 godina zadobio je povredu glave, a žena od 42 godine lakšu povredu kuka, te je zbrinuta u Urgentnom centru.  

Potom je na uglu ulica Narodnog fronta i Balzakove uhapšen muškarac, državljanin Crne Gore D.D. osumnjičen za ubistvo dvadesetpetogodišnje D. J. 

  • Ludak

    30.12.2019 01:59
    Jjj
  • Konj

    28.12.2019 11:49
    Sad ili nikad?
    Da nije mozda Drobnjak vozio...
  • Nesa

    28.12.2019 08:02
    Zbrka
    Naj vaznija je objektivnost istraznog sudije, koji je morao izaci na lice mesta.. Lekati ce dati svoje misljenje i izvestaj, sve ostalo je rekla kazala. Citajte zakon a ne komentare lica koja nemaju ni polozen vozacki ispit.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika