Pešak teško povređen na putu Rumenka-Bački Petrovac

Dve osobe povređene su u udesima koji su se u poslednja 24 sata dogodila na ulicama Novog Sada i u okolini.
Pešak teško povređen na putu Rumenka-Bački Petrovac
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći dr doktorka Ivana Ramović kaže za 021.rs da se prva nezgoda dogodila u 13:28 časova u Venizelosovoj ulici kod broja 46. U ovom sudaru dva vozila povređen je muškarac star 50 godina, koji je zadobio lake telesne povrede vrata i grudnog koša. On je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezen u Urgentni centar.

Drugi saobraćajni udes dogodio se u 17:46 časova na putu Rumenka-Bački Petrovac, u blizini Plante, gde je oboren pešak star oko 50 godina. On je zadobio teške povrede, bio je dizorijentisan i prebačen je u Urgentni centar kako bi se otvrdio tačan stepen i priroda povreda i započelo lečenje.

Inače, u poslednjih više od 24 sata Novi Sad je obavila gusta magla, zbog čega se vozačima savetuje opreznija vožnja, a pešacima pažljivije kretanje, jer je vidljivost smanjena i ispod 100 metara. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika