Još mesec dana pritvora osumnjičenom za ubistvo bivše devojke na Grbavici

D.D. (29) iz Herceg Novog, osumnjičenom da je 26. decembra prošle godine na Grbavici ubio bivšu devojku D.J. (25), produžen je pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi ponovio krivično delo i mogao uticati na svedoke, ali i zbog uznemirenja javnosti.
Još mesec dana pritvora osumnjičenom za ubistvo bivše devojke na Grbavici
Foto: 021.rs
Njemu je pritvor produžen za još mesec dana.
 
Prilikom privođenja u novosadsko Više javno tužilaštvo, osumnjičeni se, prema nezvaničnim saznanjima, branio ćutanjem iako je, navodno, u policiji rekao da je dva dana pratio bivšu devojku, a kad joj je 26. decembra prišao da razgovaraju, "pao mu je mrak na oči i ubio ju je".
 
On se sumnjiči da je ubodima nožem u predelu vrata i grudnog koša, usmrtio bivšu devojku, a kao motiv zločina, pominje se ljubomora, jer je nesrećna devojka pre nekoliko meseci prekinula sa njim emotivnu vezu.
 
Više o ovom ubistvu možete čitati OVDE.
 
Inače, osim za ovo ubistvo, krivična prijava ga tereti i za razbojništvo koje se dogodilo 25. decembra u jednoj menjačnici, gde je, kako se sumnja, preteći nožem oteo pazar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika