Pešak teže povređen kod Limanske pijace

Četiri muškarca povređena su u tri saobraćajne nezgode koje su se tokom prethodnog dana dogodile u Novom Sadu i okolini.
Pešak teže povređen kod Limanske pijace
Foto: 021.rs
Oko 13 časova, na putu između Rumenke i Novog Sada, dogodio se sudar dva vozila u kojem su lakše povređena dva muškarca stari 53 i 47 godina. Oni su, nakon inicijalnog zbrinjavanja, prevezeni u Urgentni centar.
 
Na Bulevaru cara Lazara, kod Limanske pijace, oko 17:45h, oboren je pešak. Kako je za 021.rs rekla portparolka Hitne pomoći, doktorka Ivana Ramović, 21-ogodišnji mladić, sa sumnjom da je teže povređen, prevezen je u Urgentni centar.
 
Oko 19:30h, na putu ka Bačkom Jarku, pre pruge, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala tri vozila. Teško je povređen 68-ogodišnji muškarac, koji je, nakon zbrinjavanja, prevezen u Urgentni centar.
  • Srpsko učenje

    27.02.2020 13:55
    Nije u pitanju saobraćajno, već kućno vaspitanje.
    Laktanje, žurba, prezrivo gledanje na ostale oko sebe.
    Juče, nije ni prijavljeno, jedan je žureći na raskrsnici Cara Dušana/Cara lazara udario dedu na biciklu.
    Odlete deda, na svu sreću ostade žic, uspeo je da zakoči pre udara ljutu mašinu.
    Stade, izvinjava se, shvatio je šta je uradio.
    Deda nije hteo nikom da pravi problem.
    Ode deda u kladionicu.
    Ode i ovaj.
    Možda je naučio nešto, možda.

    Kako god, kod svih ovakvih udesa retko ćete naći neko vaspitanje koje ne potiče iz srpske porodice. Tu se treba zapitati.
  • Limanac

    27.02.2020 12:04
    Idiotizam na delu svih učesnika u saobraćaju.
    Juče vozim iza BMW-a, čovek opušteno nije nijednom dao žmigavac. Jbg, on je kupio BMW, ne mora da poštuje nijedan propis, svi moraju da znaju kuda će on da skrene.
    Drugi Gari se uključuje na bulevar iz sporedne ulice direkt u srednju traku.
    Biciklisti izleću na pešački kao na pisti, sa sve sluškama u ušima.
    Ma dok dođem do ž stanice ispsujem bar 10 kretena.
  • high ISO

    27.02.2020 09:53
    Jos jedanput, zemlja kretena. Prekjuce kod futoske pijace cetvorica u lancanom sudaru. Ne 2 ili 3 nego 4 nebeska idiota, pardon vozaca. Kupuju se fakultetske diplome i strah me kada pomislim kako je tek sa vozackim ispitima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika