Muškarac preminuo na licu mesta u nesreći kod Kaćke petlje

Muškarac starosti oko 50 godina stradao je sinoć iza Kaćke petlje, kao pešak.
Muškarac preminuo na licu mesta u nesreći kod Kaćke petlje
Foto: 021.rs
Ekipa hitne pomoći izašla je na teren oko 21:40 i na putu, pravac ka Zrenjaninu, mogla samo da konstatuje smrt, navodi za 021 portparolka novosadske Hitne pomoći dr Ivana Ramović.
 
Na njega je, prema prvim podacima, naletelo i usmrtilo putničko vozilo.
 
Policija je izašla na teren zbog obavljanja uviđaja.
  • Ns

    04.04.2020 18:53
    Ml
    Koliko je samo poginulo ljudi na tom potezu
  • dokle

    04.04.2020 14:13
    vise
    Nije vam dosta sto mozete da setate kada nema nikoga, nego sad DIVLJATE ULICAMA!! Zao mi coveka sto pogine, a ovaj kreten sto nije stigao da zakoci mi samo govori da je jurio 120 najmanje!
  • Vozač

    04.04.2020 14:12
    Informišite se prvo
    Ljudi, molim vas da smanjite histeriju! Ima dosta njih koji imaju propusnicu za vreme trajanja policijskog časa jer rade. Vozači kamiona, na primer, imaju dozvolu za kretanje i tokom policijskog časa, pa kad parkiraju kamione kod, recimo, Bugarinovića, sednu u svoj automobil i idu kući (i obrnuto, od kuće do tamo, da bi seli u kamion i krenuli na put).
    Dakle, i za vreme policijskog časa, ima saobraćaja, ali ne za sve ljude, već za one koji imaju dopuštenje. Isto važi i za ljude koji rade u vodovodu, toplani, elektrodistribuciji, itd. Pa ne može sve da stane, zato što je policijski čas na snazi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika