U Novom Sadu firmi za dostavu ukrali tri kombija, računare i novac

Novosadska policija uhapsila je S. Đ. (27) i M. Đ. (25) iz Malog Iđoša, M. P. (38) iz okoline Vrbasa i J. P. (34) iz Beograda zbog teške krađe.
U Novom Sadu firmi za dostavu ukrali tri kombija, računare i novac
Foto: Pixabay
Sumnja se da su oni 21. marta, u Novom Sadu, provalili u prostorije jedne beogradske firme za dostavu pošiljaka i ukrali tri kombi vozila u koja su utovarili različitu robu iz magacina.
 
Takođe, sumnja se da su iz kancelarije ukrali izvesnu svotu novca i informatičku opremu, te da su pričinili ukupnu štetu u iznosu od oko 10,5 miliona dinara.
 
Pretresom kuće S. Đ. i M. Đ. policija je pronašla sva tri vozila i najveći deo ukradene robe.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu.
  • Bane

    08.04.2020 12:05
    Lik
    U vreme vanrednog stanja kazne udesetostručiti i novčane i zatvorske, po kratkom postupku....
  • ISTINA

    07.04.2020 18:53
    Svaka cast policiji, A sada bi tako trebalo da ih kaznite, u ovo vreme haosa i bola, tako po pravdi da pamte za sva vremena, i da drugi ni ne pomisle, da tako nesto urade!!!!!! Za primer drugima! Dokle vise kroz prste gledati onima koji nemaju veze sa mozgom, mislim po pitanju osecanja,pravde, coveka, i ostalo!
  • Markov Ivan

    07.04.2020 17:18
    Beograd
    Ako pogledamo unazad jedno 15 godina uvek vidimo iz kojih naselja sela dolaze jedni te isti. Sudije ih puste ili preko veze zastara prijava. Ja sam jednog nasilnog sofera prijavio vise od godinu dana sudija procesuira ovaj ne dolazi ne kaznjava po zakonu ne naplacuje ne oduzima imovinu itd. E sad cekam da sudija ne napravi presudu pa ce dobiti krivicnu prijavu za ovo. Majke mi moje krivicnu prijavu pa da vidim dali je nece osuditi ja cu joj suditi. Ocito drugacije neide u ovoj zemlji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika