Napadač na policajca u restoranu u Pupinovoj palati u pritvoru

Vrbašaninu J. J. (49), osumnjičenom da je napao pripadnika interventne jedinice novosadske policije G. M, određen je pritvor do 30 dana, saznaje 021.rs.
Napadač na policajca u restoranu u Pupinovoj palati u pritvoru
Foto: 021.rs

U Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu za 021.rs kažu da su u ponedeljak, 11. maja doneli naredbu o sprovođenju istrage protiv okrivljenog, koji je osumnjičen za napad na službeno lice i posedovanje droge, a nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor.

Iz tužilaštva nisu dali informacije o drugim osobama koje su privedene u restoranu u Pupinovoj palati kada se dogodio incident. Razlog za to može biti taj da će ostali biti procesuirani kroz posebnu prijavu.

Podsetimo, policija je saopštila da su, pored J. J. koji se sumnjiči da je pretukao policajca i posedovao kokain, privedena još trojica - N. P. (33) iz Sremskih Karlovaca, kod koga je policija pronašla gasni pištolj i kokain, kao i Z. B. (53) iz okoline Novog Sada i Ž. M. (51) iz Vrbasa koji su ometali hapšenje.

Policija je saopštila i da će, s obzirom na to da su tokom hapšenja povrede zadobili i neki od osumnjičenih, Sektor unutrašnje kontrole detaljno ispitati sve okolnosti ovog slučaja, uključujući i postupanje policajaca, ali za sada nema informacija o ovom delu istrage.

Podsetimo i da je portal Nova objavio da se sve desilo u restoranu "Kalem by Zak" tokom rođendanske proslave na kojoj je gost bio i policajac G. M, a u restoranu je bila i ekipa iz Vrbasa. Tokom večeri u restoran su došli inspektori iz Odeljenja za narkotike i priveli Vrbašane. Tada je G. M. došao do stola i šamarao J. J, zatim su se i potukli, a u toj tuči policajac je dobio batine.

  • Stanoje

    13.05.2020 07:31
    @kaleba

    Pardon, nije ministar, nego VD, po meni još gore, puno manja funkcija a šta se desilo.
  • Stanoje

    13.05.2020 07:16
    @kaleba

    Ako su zbog Babića (SNS-ovog ministra) mogli da muljaju sa snimcima sa bezbednosnih kamera, zašto onda nebi u ovome slučaju.
  • Sloba53

    13.05.2020 06:40
    I onda se čudimo zašto mlad i obrazovan svet pali diplome i ide napolje , a ovakvi ostaju. Neka nam je Bog u pomoći !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika