Muškarac osumnjičen da je dodirivao maloletnike na Novom naselju

Četrdesettrogodišnji V.M. uhapšen je danas na Novom naselju zbog sumnje na krivično delo nedozvoljene polne radnje nad maloletnicima, saznaje 021.rs
Muškarac osumnjičen da je dodirivao maloletnike na Novom naselju
Foto: 021.rs

Osumnjičenom je određen pritvor do 48 sati, nakon čega će biti sproveden na saslušanje u tužilaštvo.

Kako 021 nezvanično saznaje, muškarac je uhapšen jer se sumnja da se na nedozvoljen način obraćao, a u nekim navratima i dodirivao maloletnike. Istraga je u toku, a podaci govore da je delo počinio na štetu troje dece.

Slučaj je, prema navodima svedoka, otkriven danas u Novom Sadu nakon svedočenja jedne devojčice, a policiji su se obratili i roditelji još dvoje maloletnika. Deca su u prisustvu roditelja dala izjave i o svemu je obavešten Centar za socijalni rad.

Kako 021 saznaje, V.M. je pre 20 godina već bio osumnjičen za slično krivično delo.

  • Sir Nose

    10.06.2020 05:28
    sta je sa manijacima koji su svoj stan pretvorili u koncertne sale sa cajka muzikom na repertoaru?!eno prve crvene zgrade preko puta fk mladost na nnaselju,svako vece se ori na nekih 200W,komunalna dolazila X puta no stanar je nedodirljiv!!
  • Any

    08.06.2020 11:27
    Manijak
    @rambo tako je. znaci nikad niko za mog života nista nije uradio ni jednom manijaku u busu ili bilo gde. kao i kad ga izgrdim u busu i svi čuju i vide, i dalje nikad nista niko nije učinio.
  • Rambo

    07.06.2020 16:54
    @Majstor
    Koliko si nepismen i nepovezano pišeš, mora čovek 4 puta da čita da bi razumeo. Osećamo se mnogo sigurnije sada kad znamo da ste ti i tvoj bul tu da štitite komšiluk, hvala. Svi internet ratnici a kad neko krene da maltretira devojku u punom busu, pognu glave i prave se ludi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika