Tuča na Limanu IV, automobil se zakucao u tezgu sa voćem

U tuči koja se dogodila na uglu Balzakove i Narodnog fronta oko 14 časova dve osobe su lakše povređene.
 Tuča na Limanu IV, automobil se zakucao u tezgu sa voćem
Foto: 021.rs

Za sada nije poznato šta se tačno dogodilo i da li je došlo do upotrebe hladnog oružja kako se moglo čuti od svedoka, ali je izvesno da su se vozač jednog automobila i ulični prodavac voća sukobili.

Prema navodima svedoka, vozač je kolima udario u improvizovanu tezgu prodavca, a potom su se njih dvojica potukla. Sukob je prekinut dolaskom policije.

U Hitnoj pomoći su za 021.rs naveli da su intervenisali po pozivu građana i da su tamo zatekli 36-godišnjeg muškarca i dvadesetogodišnjeg mladića koji je bio lakše povređen i u alkoholisanom stanju.

Mladić je prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

  • Doc

    09.06.2020 08:28
    Informacija ljudima koji optužuju prodavce voća na ulici, da se bave prevarom i da se radi o korupciji i podmicivanju policije. Grad Novi Sad daje u zakup javne površine za ove svrhe i to fino naplaćuje. Nista nije nezakonito. Sad naravno, kao i u svakom žitu ima kukolja, pa verovatno neki deo sitnih prodavaca to ne plaća i dolaze u sukob sa uredbom Grada, ali i rizik da plate kaznu.
  • Elen

    09.06.2020 01:01
    Lepi NOVI SAD,steta!
  • Dura

    09.06.2020 00:37
    @profi bravo heroju tako se bori protiv korupcije!!!! Smaras tu ljude sto nemaju verovatno gde drugde da prodaju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika